wasmachine stuk

Wasmachine problemen snel oplossen

Uw wasmachine is kapot en u wilt snel een oplossing? Via deze site kunt u een afspraak maken voor een terugbelafspraak, assistentie via Skype of Facetime, of direct een online afspraak inplannen voor reparatie.

Diagnose op afstand via Skype of Facetime

Als u beschikt over een smartphone of tablet kunt u heel eenvoudig via Facetime of Skype een monteur op afstand laten meekijken wat het probleem is. De monteur geeft u dan op afstand aanwijzingen en helpt u met het oplossen van het probleem waar mogelijk.

Zo krijgt u op afstand:

  • Simpele tips hoe u zelf het probleem kunt oplossen. Dit is vooral handig bij eenvoudige problemen.
  • Een heldere inschatting van de onkosten bij een reparatie. Vanzelfsprekend kunt u direct een afspraak voor reparatie inplannen bij de monteur.
  • Advies of de kosten van reparatie nog wel opwegen tegen de waarde van uw machine. De monteur ziet direct het model wasmachine en de leeftijd. Hij zal u een eerlijk advies geven of het nog wel zinvol is om uw machine te laten repareren.

Betaling

Na afloop van het online gesprek ontvangt u er e-mail uw factuur, die u eenvoudig kunt betalen met IDEAL. Deze onkosten komen te vervallen als u besluit de wasmachine reparatie in Almere of de wasmachine reparatie in Groningen door onze monteur te laten uitvoeren.

Kostenplaatje “Monteur op afstand”

De kosten van dit adviesgesprek op afstand zijn € 9,95. Dit tarief geldt voor een gesprek van maximaal een kwartier met een ervaren witgoedmonteur. Uiteraard gelden deze onkosten alleen voor een adviesgesprek via Facetime of Skype, niet voor een telefonisch gesprek. Vanzelfsprekend kan de betreffende monteur bij u langskomen als u dat wilt. Daarvoor gelden uiteraard andere tarieven, die niet bij dit adviesgesprek inbegrepen zijn.

De kosten van het adviesgesprek op afstand komen te vervallen als:

  • U besluit de monteur langs te laten komen voor de reparatie
  • Als u niet tevreden bent over het gesprek. Wij werken met een strikt “Niet tevreden, geld terug” principe.